İtalyan Balık Yahnisi Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Deniz Ürünleri » İtalyan Balık Yahnisi Tarifi




Yemek : İİtalyan Balık Yahnisi Tarifi
Tür : Deniz Ürünleri
Mutfak : İtalyan mutfağı

MALZEMELER
4 adet beyaz etli balık fletosu
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet ince dogranmış soğan
2 adet orta boy kabak
100 gr. dogranmış mantar
2 adet iriboy domates
1 çay kaşığı limon suyu
tuz
karabiber


HAZIRLANIŞI
Yağsız tavada balıklar pişirilir. Soğan, karabiber ve mantarlar kavrulur. Mantarlar ilave edilerek kavurmaya devam edilir. Küp şeklinde doğranmış domates ve limon suyu ilave edilir. Tuz eklendikten sonra iyice pişirilir. Son olarak balıklar ilave edilerek 5 dk. daha pişirilir. Arzuya göre maydanozla süslenerek servisi yapilir.

Güneş gözlükleri