Tuzlu Çatal Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Bisküvi - Kurabiye » Tuzlu Çatal Tarifi




Yemek : Tuzlu Çatal Tarifi
Tür : Bisküviler - Kurabiyeler
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
1 çay bardağı yoğurt
1 çorba kaşığı şeker
2 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı sıvı yağ
200 gr margarin
1 tatlı kaşığı mahlep
1 paket kabartma tozu
1 yumurta sarısı
çörek otu
alabildiği kadar un


HAZIRLANIŞI  
Malzemenin tamamını kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun, küçük parçacıklar kopararak silindir gibi yuvarlayıp kurdela şeklini verin üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpiştirip fırıne sürün. 180 derece sıcaklıkta 20 dakika pişirin.

Güneş gözlükleri