Limonlu Parfe Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Tatlılar » Limonlu Parfe Tarifi




Yemek : Limonlu Parfe Tarifi
Tür : Tatlılar
Mutfak : Fransız mutfağı

MALZEMELER
1 kutu limonlu jöle
1 paket krem şanti
3 adet limon
1 bardak süt
limon kabuğu rendesi


HAZIRLANIŞI
1 paket krem şanti tarifine göre yapılır. Yüksek devirli mikserle 10 dakika çırpılır. Limonlu jölede aynı şekilde tarifine göre yapılır. 3
limonun suyu, kabuklarının rendesi ve isteğe bağlı 2 veya 3 bardak toz şeker ilavesiyle çırpılır. Büyük bir kasede jöle,limon suyu karışımı ve şantiyi karıştırarak 10 dakika çırpılır. Pyrex kaba boşaltılır ve buzdolabında bekletilir.

Güneş gözlükleri