Terbiyeli Karnabahar Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Sebze Yemekleri » Terbiyeli Karnabahar Tarifi




Yemek : Terbiyeli Karnabahar Tarifi
Tür : Sebze Yemekleri
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
1 adet orta boy karnabahar
300 gr kıyma
1 adet yumurta
1 adet limon
1 adet soğan
salça
tuz
sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Karnabaharı çiçekler halinde ayırarak hafif haşlayıp yayvan tecereye dizin. Ayrı bir yerde yağı, soğanı, salça ve kıymayı kavurun karnabaharların üzerine kaşıkla dökün. Bir su bardağı sıcak suyu ve tuzu döküp pişirin. Pişmek üzereyken limonla yumurtayı çırpıp üzerine gezdirin ve kısık ateşte 5 dakika bekletip sıcak servis yapın.

Güneş gözlükleri