Ispanaklı Garnitür Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Sebze Yemekleri » Ispanaklı Garnitür Tarifi




Yemek : Ispanaklı Garnitür Tarifi
Tür : Sebze Yemekleri
Mutfak : Avusturya mutfağı

MALZEMELER
400 gr ıspanak
2 adet patates
2 adet havunç
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı soya sosu
arzuya göre baharat


HAZIRLANIŞI
Patatesleri ve havuçları parmak büyüklüğün de uzun uzun kesin. Ispanakları sadece ortadan ikiye bölün.Tavaya yağı koyun,ısındıktan sonra havucu atıp bir iki dakika kavurun. Daha sonra patatesleri atıp beş, altı dakika kavurun ve ıspanağı, soya sosunu, baharatları ekleyip kavurmaya devam edin, beş dakika sonra yemek hazırdır.

Güneş gözlükleri