Cevizli Taze Fasulye Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Sebze Yemekleri » Cevizli Taze Fasulye Tarifi




Yemek : Cevizli Taze Fasulye Tarifi
Tür : Sebze Yemekleri
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
50 Gr ceviz içi
500 Gr taze fasulye
1 Adet orta boy soğan
4 Çorba kaşığı zeytinyağı
3 Çorba kaşığı sirke
1 Çay kaşığı hardal
Tuz
Karabiber


HAZIRLANIŞI
Taze fasulyeleri ayıklayıp yıkadıktan sonra az tuzlu kaynar suda haşlayın.
Suyunu süzüp soğumaya bırakın.
Soğanı ince ince doğrayın.
Derin bir kabın içerisine soğan, sirke, tuz, karabiber ve hardalı koyun.
Çırparak yavaş yavaş zeytinyağını üzerine dökün.
Fasulye ve cevizleri bir salata kabına alın.
Hazırladığınız sosu üzerine dökün ve servis yapın.

Güneş gözlükleri