Jambonlu Kanepe Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Sandviçler » Jambonlu Kanepe Tarifi




Yemek : Jambonlu Kanepe Tarifi
Tür : Sandviçler
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ


HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün. Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin. Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın.
 

Güneş gözlükleri