Dilli Kanepe Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Sandviçler » Dilli Kanepe Tarifi




Yemek : Dilli Kanepe Tarifi
Tür : Soslar
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
10 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
20 adet yeşil zeytin
10 dilim füme dil
2 adet kornişon
60 gr tereyağ


HAZIRLANIŞI
Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Füme dili ekmek dilimlerinin büyüklüklerine uygun olacak şekilde kesin ve her bir dilimin üzerine yerleştirin. Zeytinleri keskin bir bıçak yardımıyla halka halka doğrayın ve zeytin halkalarını kanapelerin üzerine dizin. Kornişonları ise boylamasına ince ince kesin, zeytin halkaların arasına yerleştirip, servis yapın.
 

Güneş gözlükleri