Göçmen Pilavı Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Pilavlar » Göçmen Pilavı Tarifi




Yemek : Göçmen Pilavı Tarifi
Tür : Pilavlar
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
2 ölçü pirinç
4-5 adet soğan
1/2 kilo taze fasulye
Tuz
Yağ


HAZIRLANIŞI
Soğanları küp küp doğrayın. Yağın içinde kavurun. Taze fasulyeyide küçük küçük doğrayıp haşlayın. Haşladıktan sonra soğanların üzerine dökün. En üstüne pirinç konur. Hiç karıştırmadan su ilave edin. Kısık ateşte pişmeye bırakın. Piştikten sonra tencereyi ters çevirin ve servis yapın. İsteğe göre, üzerine baharat türü ve yoğurt ilave edilebilir.
 

Güneş gözlükleri