Çerkez Tavuğu Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Mezeler » Çerkez Tavuğu Tarifi




Yemek : Çerkez Tavuğu Tarifi
Tür : Mezeler
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
Bir tavuk
400 gr ceviz içi
Bir ekmek içi
Sarımsak
Tuz
Karabiber


HAZIRLANIŞI
Tavuğu haşlayın, suyunu atmayın. Etlerini didikleyin, ondan sonra cevizi ezip, ekmek içini de ufalayın ve bunları tavuk suyu ile karıştırın. Sarımsağı ezip onu da ekleyin daha sonra tuz ve karabiberini katın. Tuzu az koymaya özen gösterin yoksa ceviz fazlasını kaldırmaz çok tuzlu olabilir. Bu malzemeyi tavuğun üstüne döküp karıştırın. İstenirse üstüne kırmızı biber süs olarak serpilebilir.

Güneş gözlükleri