Bıldırcın Şiş - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Av Etleri » Bıldırcın Şiş




Yemek : Bıldırcın Şiş
Tür : Av Etleri
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
5 adet bıldırcın
asma yaprağı
Tuz, karabiber

5 Kişilik


HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini temizleyin. Bıldırcınları ıslak bir bezle iyice sildikten sonra bol suda yıkayın. Gerisinden, karın boşluğuna kadar bıçakla kesin ve içini temizleyin. İyice yıkadıktan sonra, tuzlayın. Bıldırcınları enine ikiye kesip, asma yaprağına sarın ve kapatıp, bağlayın. Hazırladığınız bıldırcanları şişe geçirip ızgarada pişirin ve sıcak olarak servis yapın.

Güneş gözlükleri