Buğu Kebabı I - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Kebaplar » Buğu Kebabı I




Yemek : Buğu Kebabı I Tarifi
Tür : Kebaplar
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
1 kg koyun eti ,kuşbaşı
2 adet domates
2 çorba kaşığı yağ
2 adet defne yaprağı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
3 diş sarmısak
arpacık soğanı
tuz


HAZIRLANIŞI
Düdüklü tencereye et, soğan, sarmısak, tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı ve rendelenmiş domates ile yağı kanşık olarak koyun. Su koymadan tencerenin kapağını kapatın. Hafif ateşte altmış dakika kadar pişirin. Pilav ve salata ile servis yapabilirsiniz. 

Güneş gözlükleri