Arapkir Kızarması Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Et Yemekleri » Arapkir Kızarması Tarifi




Yemek : Arapkir Kızarması Tarifi
Tür : Et Yemekleri
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
2 kg kemikli et, kuzu budundan
3 adet soğan , ince doğranmış
3-4 yemek kaşığı salça
125 gr margarin
1 kutu yoğurt
karabiber
tuz


HAZIRLANIŞI
Margarini ılıtıp, yumuşatın. Bütün malzemeyi bir kapta kanştın ve etlere iyice yedirin. Sıvanmış et parçalarını tencereye koyun ve artan malzemeyi etlerin üzerlerine dökün. Ağır ateşte kendi suyunu çekene kadar pişirin. İki bardak su ilave edin, malzemeler suyu çekinceye dek pişirin. Yanında pilav ile servis yapın.

Güneş gözlükleri