Bıldırcın Izgara - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Av Etleri » Bıldırcın Izgara




Yemek : Bıldırcın Izgara
Tür : Av Etleri
Mutfak : Türk mutfağı

MALZEMELER
5 adet bıldırcın
Tuz, karabiber

5 Kişilik

HAZIRLANIŞI
Bıldırcınların tüylerini yolup, ıslak bir bezle iyice silin. Yıkayıp, kuruladıktan sonra ortalarından ikiye kesip, içini temizleyin ve kemiklerini çıkarın. Sert bir cisimle ( merdane, et tokmağı vs.. ) ile etleri ezip yassıltın. Daha sonra tuzlayıp, ızgaraya koyun. Bir tarafı, pişince diğer tarafını çevirip, pişirin. Tuz, karabiber serpip, servis yapın.
 

Güneş gözlükleri