Peynir Soslu Balık Tarifi - Türk Yemek Tarifleri - Tarifi

Deniz Ürünleri » Peynir Soslu Balık Tarifi




Yemek : Peynir Soslu Balık Tarifi
Tür : Deniz Ürünleri
Mutfak : İspanyol mutfağı

MALZEMELER
1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
ayçiçek yağı
peynir sosu
3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
peynir sosu için:
200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
2 çay kaşığı hardal
2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
4 çay kaşığı acılı sos
1 su bardağı bira


HAZIRLANIŞI
Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın.

Güneş gözlükleri